Nieuwbouw

Scholten BouwPlus staat voor vakwerk en kwaliteit. Met timmeren als specialiteit bent u voor bijvoorbeeld deuren, kozijnen of trappen aan het goede adres. Scholten BouwPlus is ook actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud en werkt voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Door de samenwerking met tal van andere specialisten kan onder andere ook metselwerk en installatiewerk uitgevoerd worden. Op deze manier kunnen we complete verbouwingen opleveren.

View Service Detail

Verbouw

Diverse redenen kunnen aanleiding zijn om te verbouwen en/of uit te breiden. Een overkapping, dakkapel, schutting, garage, uitbouw, erker, een andere indeling en nog vele andere mogelijkheden kunnen door ons worden verzorgd! Zijn uw plannen nog niet helemaal concreet? Dan geven we u graag adviezen bij het ontwerp. Een verbouwing vergt een goede voorbereiding. Wij vinden het belangrijk om in goed overleg met u een goed plan te ontwikkelen, zodat u als klant zo weinig mogelijk last zult hebben van de werkzaamheden.

View Service Detail

Onderhoud

Een los latje hier, een plafond dat afgewerkt moet worden of timmerwerk bij een grote verbouwing. Dat kan maar één ding betekenen: u heeft een timmerman nodig. En liefst eentje met een goed timmermansoog en veel ervaring. Voor al het klein onderhoud wilt u natuurlijk een vakman die ervoor zorgt dat alles weer netjes is.

View Service Detail